Aanmelden voor inschrijving in het SCVM register

Wilt u zich inschrijven voor het SCVM register in de kamer Woningen, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk en Agrarisch Vastgoed en/of Huur? Check vooraf aan de hand van het SCVM Reglement Certificatie Makelaar of u voldoet aan de gestelde voorwaarden. Om u te kunnen certificeren en registreren als Makelaar Huur in de Kamer Huur is het nodig dat de onderneming/uw kantoor waarbij u werkzaam bent, reeds in het bezit is van het keurmerk VerhuurVeilig. Indien dit nog niet het geval is, meld dan eerst de onderneming/ uw kantoor via de website van het Opleidingsinstituut Vastgoedprofessionals aan voor de entreeaudit (ter verkrijging van het keurmerk VerhuurVeilig). Voor meer informatie zie routekaart SCVM Kamer Huur.


Vul hieronder uw gegevens in om te beginnen met uw inschrijving. Na ontvangst van uw aanmelding, zenden wij u een bevestiging met daarin een link naar het uploadportal. Hier kunt u de benodigde stukken voor inschrijving downloaden en uploaden.

Heeft u een Verklaring Omtrent Gedrag? Deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden.


*Wij zetten de aanvraag voor u klaar. U ontvangt vervolgens van SCVM een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres met de mededeling dat voor u een VOG wordt aangevraagd. Via de link in deze e-mail kunt u inloggen in DigiD. Daar rondt u de VOG-aanvraag af door de gevraagde gegevens in te vullen, en na controle te bevestigen dat uw gegevens juist zijn opgenomen. De aanvraag wordt vervolgens door het ministerie van Justitie en Veiligheid in behandeling genomen. Bij positieve uitkomst ontvangt u van het ministerie de VOG, die u kunt uploaden voor SCVM.

Hoe werkt het?

  • Vul uw gegevens in en geef aan voor welke kamers u zich wenst in te schrijven..
  • Klik op Verzenden.
  • U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail, met een link naar ons uploadportal om de benodigde documenten te uploaden.